Ősszel nyílik a fatörzs oszlopos erdei gyógyhotel

A tervek szerint őszre készül el a négycsillagos Hotel 135 medical wellness szálloda, amely napelemparkjával és kertkapcsolatos földszinti szobáival gyönyörű fatörzs oszlopsorba burkolva bújik meg a villánykövesdi erdőben.

  

Fotó: Dél-Dunántúli Medihotel Facebook

A dél-dunántúli Medihotel magas szakmai követelményeknek megfelelő egészségügyi szolgáltatásokat kínál vendégeinek, négycsillagos minőségben. Jelenleg az épületben a gépészeti munkák, szellőzéstechnika, víz-csatorna rendszer és fűtés-hűtés rendszer kiépítése zajlik. Ezzel párhuzamosan az erősáram teljes körű szerelését, illetve a gyengeáram nyomvonalának kiépítését is hamarosan befejezik. Az épület környezetében már a tereprendezés is megkezdődött, a parkoló és a szállodához vezető út építése, illetve a trafóház és a napelempark helyének előkészítése is folyamatban van - írja a Turizmus.com.

A 780 millió forintos Európai Uniós támogatást elnyerő hotel weboldala szerint az épület a telek adottságait kihasználva oly módon épült fel, hogy az alsó szinteken a szállodai szobák közvetlen erdő- és kertkapcsolattal rendelkezhessenek. Ezeknek a szobáknak a különlegessége, hogy a nagy üvegfelületeknek köszönhetően szinte a szobába költözik a természet. A további két emeleten a szállodai szobák pedig egyre táguló panorámával rendelkeznek. Összesen 22 szoba nyílik, melyek közül három superior méretű szoba, de két tetőlakosztály is lesz, melyekhez az óriási teraszokon jacuzzik tartoznak majd.

 

Fotó: Dél-Dunántúli Medihotel Facebook

Az első és a második emeletre kerülnek az egészségügyi szolgáltatás helyszínei. Itt egy olyan fizioterápiás, mozgásterápiás részleget alakítanak ki, amely a medical wellness szolgáltatásait biztosítja, komplexen kezelve a vendégek igényeit és a javasolt terápiákat. Emellett olyan belgyógyászati és rheumatológiai szolgáltatásokat is terveznek, melyekre azonnal, helyben elérhető terápiákat tudnak javasolni és biztosítani - írja a tervek szerint ősszel megnyíló hotel weboldala.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek