Kisgyerekeket nem fogad a ráckevei felnőttbarát hotel

  A Duna Relax & Event Felnőtt Hotel fokozatosan áll át a felnőttbarát üzemelésre, jelenleg 12 éves kortól fogad gyerekeket, de a korhatárt hamarosan 16 évre emelik.

  Szeptember 1-jétől Duna Relax & Event Felnőtt Hotelként várja vendégeit a ráckevei Kék Duna Wellness Hotel, amely nemcsak nevet váltott, de szolgáltatásait is továbbfejlesztette, és megújította belső wellnessrészlegét - írja a Turizmus.com.

   

  Fotó: wellnesshotel.hu

  Évről évre folyamatosan növekvő igény merült fel a gyermekmentes pihenésre – többek között a gyermekes szülők részéről is –, hogy néhány napig csak a felnőttek körül forogjon a világ, így kipihenve, felfrissülve, energiával feltöltekezve térjenek vissza a hétköznapokba – indokolta a váltást Sárvári Krisztina szállodaigazgató.

  A Duna Relax & Event Felnőtt Hotel kettesben érkező vendégei – bármely korosztályt képviselik is – romantikus, kalandos, egészséges, aktív, vitalizáló csomagajánlatok közül választhatják ki a kedvükre valót, melyet kifejezetten párok számára állítottak össze. A szálloda fokozatosan áll át a felnőttbarát üzemelésre, jelenleg 12 éves kortól fogad gyerekeket, de a korhatárt hamarosan 16 évre szeretnék emelni.

  További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!