Tökéletes idő lesz a Balaton-átúszásra

  Tökéletes idő lesz a Balaton-átúszásra

  33. alkalommal rendezik meg július 4-én, szombaton a Pek-Snack Balaton-átúszást Révfülöp és Balatonboglár között – írja az MTI.

  Ilyen volt a Balaton-átúszás 2013-ban Fotó: Facebook / Balaton-átúszásForrás: Travelo

   A korábbi profi ökölvívó világbajnok Erdei Zsolt hatodik úszására készül, ismét ott lesz a mezőnyben a többszörös hosszútávúszó világrekorder Mányoki Attila, és további válogatott úszók, vízilabdázók és triatlonisták is rajthoz állnak. A Magyar Honvédség egy csaknem háromszáz fős Úszó Erőddel készül, immár 14. alkalommal. Az esemény történetében eddig három alkalommal fordult elő, hogy sikerült túlszárnyalni a tízezres részvételt, tavaly pedig – a kétszeri halasztás ellenére – több mint hétezren vállalták a kihívást.

  Az időjárási előrejelzések szerint remek idő és úszásra alkalmas vízhőmérséklet várható, de a végső döntést a rendezők – a hagyományokhoz híven – csütörtökön délben, a meteorológusokkal és a vízi rendészet vezetőivel történt egyeztetés után hozzák meg. A résztvevők a nevezéskor egyébként a klímaváltozás ellen indított Élő Bolygónk kampányhoz is csatlakozhatnak majd az aláírásukkal.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!