Lézershow-val nyílt meg a Szarvasi Vízi Színház

Lézershow-val nyílt meg a Szarvasi Vízi Színház

Csütörtök este nyitotta meg kapuit Szarvas egyik legnépszerűbb nyári programhelyszíne az ezer férőhelyes Szarvasi Vízi Színház. Az idei színházi évad a Hypnotix Együttes és a Lézerszínház Star Trilógia című multimédiás show-jával kezdődött.

Galéria: Megkezdődött a nyári rendezvénysorozat a Szarvasi Vízi SzínházbanFotó: Rosta Tibor / MTI

 Az augusztus 24-ig nyitva tartó színházban most szombaton este a Békéscsabai Jókai Színház társulata mutatja be Shakespeare egyik klasszikusát, a Tévedések vígjátékát. Június 24-én Jókai Mór Szaffi című táncos, szerelmes meséjét, jövő héten pénteken pedig a Cigánybárót láthatja a közönség az egri Gárdonyi Géza Színház GG táncegyüttesének előadásában.

A történelmi Magyarország szívében működő Vízi Színház különleges építészeti megoldásként egy finoman stilizált várkastély és egy amfiteátrum ötvözeteként épült fel. A Holt-Körös vízére épített színpadával, a vele egy időben épült, hozzá tartozó fahíddal és nyár esténként a díszletként használt csillagos égbolttal együtt egészen különleges színházélményt ad a nézőknek.

Galéria: Megkezdődött a nyári rendezvénysorozat a Szarvasi Vízi SzínházbanFotó: Rosta Tibor / MTI

Ha Szarvasra tervezi nyaralását, a vízi színházi élményt semmiképp nem szabad kihagynia, és hogy még miről nem szabad lemaradni a Kárpát-medence kellős közepében, azt ebben a cikkünkben olvashatja.

Ha pedig még nem talált hétvégére közös programot a családnak, nézzen szét e heti programajánlónkban.

Szarvasi Vízi Színház
Szarvas, Petőfi Sándor u. 7-9.
Jegyárak: 2000 forinttól 3500 forintig
Jegyek online is válthatók a Viziszinhaz.hu-n.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek