Kém-csomaggal rukkolt elő a Four Seasons

  Kém-csomaggal rukkolt elő a Four Seasons

   Budapesten forgatták Paul Feig legújabb filmjének, a Spy-nak több jelenetét is, méghozzá a budapesti Gresham palotában – írja a Luxury Daily.

   A forgatás apropóján a Four Seasons szállodalánc magyarországi tagja úgy döntött, hogy a filmhez kapcsolódó csomagajánlatokkal teszi még izgalmasabbá vendégei számára az itt tartózkodást. A kém-csomag keretében beleshetünk a Spy díszleteti mögé, különböző kémkedős játékokban vehetünk részt, sőt, akár még egy szabaduló-szobába is bezárathatjuk magunkat, ha igazán extrém élményre vágyunk. A személyzet pedig örömmel körbevezet a szállodában és elmeséli a film legnagyobb kulisszatitkait.

  A Gresham palotaFotó: Randy Connolly / flickr

   A Four Seasons nagy turisztikai vonzerőt lát a hollywoodi kém-komédiában, nem véletlen tehát, hogy a Gresham palota 2004-es megnyitása óta most először sikerült egy stábnak elérnie, hogy a hotel falai között forgathasson.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek