Hévíz és Hajdúszoboszló közös kampánnyal rázza fel a fürdőturizmust

Hévíz és Hajdúszoboszló közös kampánnyal rázza fel a fürdőturizmust

Magyarország két kiemelkedő látogatottságú üdülőhelye Hajdúszoboszló és Hévíz a 2015-ös évben a városmarketing területén úttörő szerepre vállalkoztak: egy közös marketing kampány keretében invitálják városaikba a fürdőzni és kikapcsolódni vágyó vendégeket. A "3+1 akció, indul a fürdő szezon" című kampányukban résztvevő szálláshelyek 2015. február 3. és április 30. között + 1 éjszakákkal és további +1 ajándékokkal várják a látogatókat, melyekre már lehet foglalni Hajdúszoboszló és Hévíz város honlapjain.

 

HajdúszoboszlóFotó: Nyugtalan / Indafotó

Hajdúszoboszló és Hévíz kiemelt fürdővárosok a hazai kínálatban és mindkét település egyedi programkínálattal és jobbnál jobb szálláshelyekkel várja az ide látogatókat. Hajdúszoboszló fő attrakciója Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, de itt található Európa leghosszabb kötélcsúszdapályája és több híres múzeum is.

Hajdúszoboszlóra utazna? Szállásajnálataink között itt böngészhet!
HévízFotó: Espíritu / Indafotó

Hévíz a világ legnagyobb gyógyító erejű termálvizes tavával büszkélkedhet, amely a Magyar Nemzeti Értéktár részét is képezi, emellett a város egyedülálló gyógykezelései mellett szabadtéri edzőparkokkal, modern közbringarendszerrel és tematikus borúttal is várja a látogatókat.

Ha kedvet kapott Hévízhez, hévízi szállásajánlataink között ide kattintva válogathat.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek