Budapesten van Európa legjobb szállodája

A TripAdvisor felhasználói szerint a világ negyedik legjobb szállodája a budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace, európai viszonylatban pedig ez a hotel számít a legjobbnak. Odavannak a személyzetéért, a szobáiért és az elhelyezkedéséért is.

Kihirdették a TripAdvisor felhasználóinak 2015-ös kedvenceit: a világ legjobb hoteleinek listáján a negyedik egy budapesti szálloda, a Four Seasons Hotel Gresham Palace lett, az európai hotelek listáján pedig első helyezést ért el. Ezzel olyan helyeket utasított maga mögé, mint például a fényűző sanghaji Mandarin Oriental, vagy a patinás londoni The Milestone Hotel.

Galéria: Budapesten van a világ negyedik legjobb hoteleFotó: Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

 A Gresham palota két évvel ezelőtt egyébként még csak a világ huszonharmadik legjobb szállodája volt. És hogy miért szeretik annyira a vendégek? "Pontosan olyan, amilyennek egy fantasztikus hotelnek lennie kell. A szobák, a személyzet, az elhelyezkedés...minden tökéletes!" - írja róla az egyik felhasználó.

A lista első helyezettje, vagyis a világ legjobb hotele 2015-ben a Maldív-szigeteken található Gili Lankanfushi Maldives türkizkék víz fölött, cölöpökön álló üdülőparadicsoma lett. Magyarország legjobb nagy méretű szállodájának nem meglepő módon a Gresham számít, a kis méretű hotelek között pedig a 2013 nyarán a Budai Várnegyedben megnyílt Baltazárt szavazták meg.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek