Kisgyerekeket nem fogad a ráckevei felnőttbarát hotel

A Duna Relax & Event Felnőtt Hotel fokozatosan áll át a felnőttbarát üzemelésre, jelenleg 12 éves kortól fogad gyerekeket, de a korhatárt hamarosan 16 évre emelik.

Szeptember 1-jétől Duna Relax & Event Felnőtt Hotelként várja vendégeit a ráckevei Kék Duna Wellness Hotel, amely nemcsak nevet váltott, de szolgáltatásait is továbbfejlesztette, és megújította belső wellnessrészlegét - írja a Turizmus.com.

 

Fotó: wellnesshotel.hu

Évről évre folyamatosan növekvő igény merült fel a gyermekmentes pihenésre – többek között a gyermekes szülők részéről is –, hogy néhány napig csak a felnőttek körül forogjon a világ, így kipihenve, felfrissülve, energiával feltöltekezve térjenek vissza a hétköznapokba – indokolta a váltást Sárvári Krisztina szállodaigazgató.

A Duna Relax & Event Felnőtt Hotel kettesben érkező vendégei – bármely korosztályt képviselik is – romantikus, kalandos, egészséges, aktív, vitalizáló csomagajánlatok közül választhatják ki a kedvükre valót, melyet kifejezetten párok számára állítottak össze. A szálloda fokozatosan áll át a felnőttbarát üzemelésre, jelenleg 12 éves kortól fogad gyerekeket, de a korhatárt hamarosan 16 évre szeretnék emelni.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek