Pénteken nyílik a Belvárosi Gasztrosétány Budapesten

A magyar termelőké, gasztronómiai termékeké, különleges és hagyományos magyar ételeké és italoké lesz a főszerep péntektől négy hónapon át a fővárosi Erzsébet téren a Belvárosi Gasztrosétány programsorozata keretében.

Necz István, a Belvárosi Gasztrosétány rendezvénysorozat főszervezője a hétfői sajtótájékoztatón azt mondta: ez lesz az első olyan rendezvény, amely ennyi időn át, ilyen sok magyar termelőnek és magyar terméknek biztosít bemutatkozási lehetőséget. A négy hónap alatt összesen több mint kétszáz kiállító fordul meg a téren - írja az MTI.

Novemberben a Belvárosi Liba és Újbor Fesztivál, decemberben a Belvárosi Karácsony, januárban a Belvárosi Disznótor, februárban a Belvárosi Sajtfesztivál várja az érdeklődőket a programsorozat keretében.

A "street food utcává" váló téren színpadi műsorok, fűtött teraszok, hétvégente pedig termelői piac is várja az ingyenes fesztivál vendégeit.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek