Ezek a magyar kutyatulajdonosok kedvenc helyei

Ezek a magyar kutyatulajdonosok

Az országban először, hagyományteremtő céllal indította el a Kutyabarát.hu a Travelóval együttműködésben az év egyik legnagyobb kutyabarát kezdeményezését, az Év Kutyabarát Helye 2014 pályázatot.

Fotó: kutyabarat.hu

„Az Év Kutyabarát helye pályázat azokat a vállalkozásokat szólította meg, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázó helyek mind közvetítik a felelős kutyatartást, tesznek azért, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon az az üzenet, ami a kutyabarát filozófiát közvetíti" - állítják a szervezők.

A legtöbb közönségszavazatot a budapesti éttermek közül a Mazel Tov kapta, a vidéki vendéglátóhelyek közül az Ürömi Hütte volt a kutyások kedvence, a romkocsmák között pedig a Raqpart lett a győztes. Vendégház kategóriában a délegyházi Tavirózsa Kemping lett az év kutyabarát helye, a szállodák közül pedig a nemesnépi Abbázia Country Club Hotel kapta a legtöbb szavazatot. A további díjazottak listáját ide kattintva tudja megnézni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek