A kutyával együtt nyaralt? Jó volt? Szavazzon!

  A kutyával együtt nyaralt? Jó volt? Szavazzon!

  Van olyan szálláshely, ahová szívesen viszi magával a kutyáját is, mert biztos benne, hogy mindketten jól érzik majd magukat? Mondja el melyik az! A 2014-es év kutyabarát helyeit keresi ugyanis a Kutyabarát.hu és az Index utazási melléklete, a Travelo. Ahogyan arról korábban írtunk, idén először hirdetjük meg az "Év kutyabarát helye" pályázatot.

  Fotó: Barcroft Media / Europress / Getty

  A fővárosi és vidéki éttermekre, kávézókra, munkahelyekre, vendégházakra, kocsmákra és szállodákra 2014. szeptember 15-én este 8 óráig lehet szavazni. A kategóriák neveire kattintva nyílik le az indulók listája, innen választhatja ki kedvencét. A Kutyabarát.hu csapata azt javasolja, hogy szavazás előtt mindenki gondolja át az adott hely hozzáállását, kutyabarát szolgáltatásait és azt is, mennyire találjuk praktikusnak kutyás szemmel.

  A szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki, ennek részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek