Az Iron Lady nem fél semmitől - Az Év Utazója Közép-Dunántúlt is bevette

Wakeboard, via ferrata, golf és a Hellboy 2 díszletei. Mi a közös bennük? Hogy az Év utazója mindezekkel találkozott a Közép-Dunántúlon.

Amilyen kis szende és gyámoltalan volt a sorozatunk elején, a vége felé közeledve Juciról egyre inkább kiderül, hogy kemény fából faragták. A Közép-Dunántúlra tett látogatása során sem hagyta magát és harmadjára is wakeboard deszkára ugrott, ahol Tomit újfent lenyűgözte veleszületett tehetségével. A Velenceit tóról az eplényi Bringarénába vezetett az út, ahol Tomi is kivette részét az extrémitásból és - bár remegő lábakkal ugyan, de sikeresen - teljesítette a családi pályát.

 Tanulva a biciklis viszontagságokból a cseszneki Via Ferrata pályára már csak Juci kapaszkodott fel és a közös programkavalkádba Tatán fogtak bele ismét együtt Tomival, ahol a golftudásukat tudták tovább finomítani a drive ütés irányába (Hogy mi is az? A videónkból kiderül!). A golfozás után meglátogatták a hazai filmrajongók egyik szent helyét, az etyeki Korda Filmstúdiót, ahol nem csak a Hellboy 2 díszleteit és a helyi kiállítást nézhették meg, hanem kipróbálhatták a blue-box technikát is.

A jövő héten a Dél-Alföldöt veszik célba, ahol habár wakeboardozásra nem lesz lehetőség, biztosak vagyunk benne, hogy számos extrém kalandba keverednek ismét. Tartsanak akkor is velünk!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek