Két sikító nő és egy vidracsapat a Tisza-tónál

  Heti százezer forintos fizetéséért Juci a héten olyan extrém dolgokat próbált ki, mint a flyboard, a parasailing vagy éppen az esti horgászat.

  Az elmúlt héten az Év Utazója, vagyis Juci a Tisza-tó környékét fedezte fel. Kivételesen nem kettesben kalandoztak Tomival, ugyanis a csapathoz csatlakozott Fanni, a videópályázat egyik döntőse is. A két lány gyakran pottyant vízbe a hét folyamán, de beszámolóik és az élményeikről készült videó alapján ezt egy cseppet sem bánták.

  Abádszalókon hatalmas visítások között kipróbálták mi fán terem a parasailing, és szuperhősöket meghazudtoló módon álltak a vízoszlop tetején a flyboard segítségével. Persze azért akadtak szelídebb programok is, például vidrákat etettek a Tisza-tavi Ökocemtrumban, bringára pattantak, megnézték a tiszafüredi fazekasműhelyt és a Bőrműves Alkotóházat. A hetet a biztonság kedvéért extrém programmal zárták a Kalózszigeten, Európa egyik leghosszabb canopy-pályáján, szintén jelentős hanghatásokkal kísérve.

  Az Év utazója jelenleg Észak-Magyarországot ismeri meg behatóbban, így következő epizódunkban várakból és borból garantáltan nem lesz hiány.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!