Két sikító nő és egy vidracsapat a Tisza-tónál

Heti százezer forintos fizetéséért Juci a héten olyan extrém dolgokat próbált ki, mint a flyboard, a parasailing vagy éppen az esti horgászat.

Az elmúlt héten az Év Utazója, vagyis Juci a Tisza-tó környékét fedezte fel. Kivételesen nem kettesben kalandoztak Tomival, ugyanis a csapathoz csatlakozott Fanni, a videópályázat egyik döntőse is. A két lány gyakran pottyant vízbe a hét folyamán, de beszámolóik és az élményeikről készült videó alapján ezt egy cseppet sem bánták.

Abádszalókon hatalmas visítások között kipróbálták mi fán terem a parasailing, és szuperhősöket meghazudtoló módon álltak a vízoszlop tetején a flyboard segítségével. Persze azért akadtak szelídebb programok is, például vidrákat etettek a Tisza-tavi Ökocemtrumban, bringára pattantak, megnézték a tiszafüredi fazekasműhelyt és a Bőrműves Alkotóházat. A hetet a biztonság kedvéért extrém programmal zárták a Kalózszigeten, Európa egyik leghosszabb canopy-pályáján, szintén jelentős hanghatásokkal kísérve.

Az Év utazója jelenleg Észak-Magyarországot ismeri meg behatóbban, így következő epizódunkban várakból és borból garantáltan nem lesz hiány.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek