Egyetemistákat vár a reptér

  Egyetemistákat vár a reptér

  Idén is várja a gyakornokokat a Budapest Airport. A Runway elnevezésű gyakornoki program határozott idejű munkaszerződést és jövedelmet is kínál a sikeresen pályázóknak. A Budapest Airport célja, hogy a tehetséges főiskolai és egyetemi hallgatóknak már a diploma megszerzése előtt lehetőségük legyen munkatapasztalatot gyűjteni a budapesti repülőtéren.

  A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető társaság ezúttal 10 különböző szakterületen kínál gyakornoki pozíciót, áll a cég közleményében. A Runway programra még közel két hétig lehet jelentkezni. A sikeres felvételt követően augusztus 1-től kezdődik a munka, egészen jövő év március 31-ig. A nyolc hónapos időszakra a Budapest Airport munkaszerződést és jövedelmet is biztosít. A gyakornoki programjáról, a jelentkezés feltételeiről és a megpályázható pozíciókról részletesen a reptér weboldalán lehet olvasni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!