Farsangi fánk illata lengi be a szállodákat februárban

Farsangi karnevál, jelmezverseny, fotózkodás és retro party várja a belföldi szállodákban azokat, akik szeretnék egy kis wellness programmal összekötni a bulizást.

Farsangi bulit rendezne, de nincs kivel? Vagy társasága éppen akad, de semmi kedve a nagy jelmezes elhajlás után órákig takarítani a lakást? Sok belföldi szálloda szervez maskarás ereszd el a hajam típusú bulikat, érdemes ezek közül választania egyet, ha ilyen kínok gyötrik. Megnéztük, hol és milyen programokat szerveznek a vendégeknek.

Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar, Lajosmizse

"Habár a hideg tartja magát, semmi nem állhatja útját a vidám lakomáknak és a farsangi mulatságnak. Töltsünk együtt három napot, kóstoljunk igazi házi farsangi fánkot, válasszuk meg a farsang legügyesebb legényét és leányát! Este fergetes maszkabálra várjuk, ahol a legjobb jelmezt értékes ajándékkal is jutalmazzuk" – invitálja vendégeit a Lajosmizsétől három kilométerre, festői környezetben fekvő Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar. Az igazi vidéki farsangi mulatság elnevezésű csomagjukat január 31. és február 2. között lehet foglalni, fejenként, két éjszakára 24 900 forintért.

Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar: Lesz elég hely a farsangi mulatságnak
Galéria: Travelo farsang 2014
Bosnyák János +3670/3141896 Hu / Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar

 Ebben az árban az üdvözlőital, a szállás, a bőséges büféreggeli, az ízletes vacsorák farsangi fánkkal, a szombat délelőtti tea és forraltbor fogyasztása van benne. De a lovasbemutatóért, a játékos farsangi vetélkedőért, a szombat esti jelmezversenyért és retro táncestért, GPS-es kincskereső sétáért, pónilovaglásért és a családi wellnessrészleg használatáért sem kell további díjat fizetni.

UPDATE: A Geréby Kúria programját cikkünk élesedése után törölték, helyette Téli álmot kínálnak ugyanakkor, fejenként két éjszakára 18 900 forintért.

Velence Resort&Spa, Velence

A Velencei-tónál egy hónappal később, feburár 21-23. között lehet kiélni farsangolási hajlamainkat. A Velencei karnevál elnevezésű csomag két éjszakára 36 800 forintot kóstál fejenként. Ebben a szállás mellett a svédasztalos reggeli és vacsora, az 1000 négyzetméteres vízfelülettel rendelkező wellnessrészleg használata, és az ünnepi programokon való részvétel van benne.

Velencei karnevál a Velencei-tónál
Galéria: Travelo farsang 2014
Velence Resort&Spa

 Gyerek, felnőtt és sportanimációs programok sokasága követi egymást péntek délutántól vasárnap délutánig. A játékszigeten kézműves foglalkozásokon készülhetnek a farsangra a gyerekek szakképzett pedagógus segítségével: kiszebáb és farsangi álarc készítés, esténként mini disco várja az aprónépet. Szombat este héttől pedig fergeteges farsangi karnevál veszi kezdetét, táncos mulatsággal, jelmezes felvonulással. Sőt, aki szeretne a székesfehérvári Vörösmarty Színház korabeli jelmezeibe öltözve egy velencei háttér előtt pózolni, az is jó helyen jár, a fényképeket pedig emlékként haza viheti.

Hotel Residence Balaton Exclusive Conference and Wellness, Siófok

"Ultra mega retro party, video disco DJ Smash-sel a Residence-ben! Bulizzon azokra a zenékre, amiken felnőtt! A 70-, 80-, 90-es évek legjobb bulizenéi, ízletes vacsora, fergeteges hangulat!" – csábítja február 8. és 9. között Siófokra a szórakozni vágyókat a Hotel Residence. A farsangi fieszta 19 900 forintba kerül egy főnek, ebben az árban az egy éjszakás szállás, az üdvözlőital, a büféreggeli és a svédasztalos vacsora mellett, még egy pohár koktél, részvétel a retro partyn, és a wellness részleg használata is benne van.

A legtöbb helyen a gyerekeket jelmezversennyel várják
Galéria: Travelo farsang 2014
Ian Le-Sueur / Swns.com / Northfoto

 Hotel Azúr, Siófok

Szintén Siófokon, viszont DJ helyett élőzenével várják a szórakozni vágyókat február 7. és 9. között. A sztárfellépő Tóth Gabi lesz szombat este, de mini disco, farsangi vetélkedősorozat, hagyományőrző játékok és kézműveskedés is szerepel a programkínálatban. A hétvége fejenként 28 980 forintba kerül, a fentiek mellett a két éjszakás szállás és a félpanziós ellátás foglaltatik benne az árban.

Kolping Hotel Spa & Family Resort, Alsópáhok

"Bobóországban készülnek a farsangi maszkok, és már messziről érezni a fánk illatát. A gyermekek vidám jelmezes felvonuláson vehetnek részt, ahol a legötletesebb jelmez díjat is ér! A jó hangulatot Mutyi bohóc tréfái fogják megalapozni, este pedig irány a táncparkett!" – csalogatja vendégeit az alsópáhoki Kolping Hotel. Itt február 28. és március 3. között tart a farsangi mulatság, amin a részvétel fejenként 32 800 forintba kerül két éjszakára.

Kolping Hotel Spa & Family Resort: Lakosztályi fürdőszoba
Galéria: Travelo farsang 2014
Kolping Hotel Spa & Family Resort

 Az ár a szállás mellett a félpanziós ellátást, a többtermes játékbirodalom, a játékvár és a családi élményfürdő használatát is tartalmazza. De a gyermekfelügyeletért, a kreatív kézműves foglalkozásokért, a mini moziért, a babaúszásért és a sportprogramokért sem kell külön díjat fizetni.

Valami másra vágyik?
Ide kattintva tovább böngészhet a farsangi csomagajánlatok között.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek