A németek a hévízi Lotus Thermét szavazták meg Magyarország legjobb szállodájának

A németországi illetőségű HolidayCheck.de kihirdette, mely szállodák voltak az oldal felhasználóinak kedvencei 2013-ban. A magyarországi szállodák közül egy hévízi wellness hotel lett a legnépszerűbb.

A hévízi Lotus Therme Hotel & Spa Hotelt szavazták meg a HolidayCheck.de versenyén az ország legjobb szállodájának – áll a hotel közleményében. A német ajkú utazóközönség legnagyobb utazási portáljának látogatói értékelései alapján a hévízi ötcsillagos hotel korábban már „Az ország legnépszerűbb szállodája" és a „Párok által legkedveltebb szálloda" címeket is elnyerte.

Sőt, 2012-ben már egyszer „Az ország legjobb szállodája" kategóriában is győzedelmeskedett. A szállásértékelő- és foglaló oldalon a hotel korábbi vendégei a maximálisan adható hatból 5,5 pontra értékelték a szállodát és annak szolgáltatásait, és a válaszadók 96 százaléka úgy nyilatkozott, hogy szívesen ajánlaná másoknak is ezt a helyet.

Lotus Theme: Csodás estéket lehet itt eltölteni - További képekért kattintson!
Galéria: Díjat kapott a Lotus Therme
(Fotó: TriVial)

 Az összpontszám több részből állt össze. A látogatók nem csak a hotelek kinézetét, környezetét, a szobák felszereltségét értékelték, de külön véleményték a gasztronómiai kínálatot, a személyzet kedvességét és a szolgáltatások színvonalát is. Utóbbira a hévízi Lotus Therme kifejezetten magas, 5,8-as pontszámot kapott, de kimagaslónak ítélték a vendégek a hotel magyar és nemzetközi specialitásokat felvonultató konyháját is, a Corvinus Étterem és a Shali Mar Bár gazdag választékát.

A pozitív értékelések során a szavazók külön kiemelték a barátságos személyzetet, a könnyű be- és kijelentkezést, az idegen nyelvek magas fokú ismeretét és a szálloda egészére jellemző tisztaságot.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek