Ingyenes kedvezménykártya a Bakonyban és a Balatonnál

Ingyenes kedvezménykártya a Bakonyban és a Balatonnál

A Bakony és Balaton Térségi TDM augusztus 21-én indította el kedvezménykártya rendszerét. A térségbe érkező vendégek már egy eltöltött vendégéjszaka után igényelhetik az ingyenes Bakony&Balaton kártyájukat – írja a Turizmus.com.

A kártyával egyelőre 34 helyen kaphatnak kedvezményeket a vendégek. Több szolgáltató 100 százalékos kedvezményt biztosít: ingyenes a belépés a Sobri Jóska Kalandparkba, a halimbai gyógynövényeket bemutató Dr. Szalai Miklós Emlékházba, a Rőthy Mihály Egyháztörténeti Gyűjteménybe, a Kabóca Bábszínházban egy gyermek jegye ingyenes egy felnőtt jegy vásárlása esetén.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park is számos látogatóhelyén kedvezményt biztosít a kártya felmutatóinak. Mindezek mellett elfogadóhelyek még strandok, múzeumok és kiállítóhelyek, a Thury-vár, színházak, borászatok, éttermek, pékség, állatpark, wellness szolgáltatást nyújtó szálláshelyek, egyházi látogatóközpontok, szabadidőparkok is.

A tervek szerint a kibocsátó és elfogadóhelyek köre a későbbiek során folyamatosan bővülni fog. A kártya átvételére a kibocsátóhelyként megjelölt szálláshelyeken vagy Tourinform irodákban van lehetőség.

További utazási híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek