Szombaton ingyen szállítja a MÁV a bringákat Balatonföldvárra

Szombaton ingyen szállítja a MÁV a bringákat Balatonföldvárra

A MÁV-START díjmentes kerékpárszállítási lehetőséget biztosít bármely belföldi állomásáról Balatonföldvár állomásra, az április 27-én, szombaton megrendezésre kerülő Balatonkör túrára utazóknak – áll a vasúttársaság közleményében.

Immár tizennegyedik alkalommal vehetnek részt az érdeklődők a Balatonkör túra kerékpáros sportrendezvényen, amely népszerű találkozóhelye a bringásoknak és a természetbarátoknak. A résztvevőknek szervezett körülmények között van lehetősége akár a teljes tavat megkerülő „Balatonkör" vagy a legrövidebb, Balatonföldvárt felfedező „Köröcske" megtételéhez.

 

Balatoni tájFotó: Travelo / Travelo

A rendezvényre vasúttal érkezők bármely MÁV-START belföldi pénztárban megvásárolhatják a menetjegyeiket, amelyekhez díjmentes kerékpárjegy váltható Balatonföldvár állomásra. A kerékpárjeggyel az utazás legkorábban a rendezvény előtti napon, április 26-án kezdhető meg, és visszautazást legkésőbb a rendezvény utáni napon, április 28-án kell befejezni.

A díjmentes kerékpárjegy a visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén (Balatonföldvár, Keleti strand) felállított MÁV-START standnál lebélyegeztetik. A kedvezmény csak a visszaútra is igénybe vehető, ebben az esetben is szükséges a jegy lepecsételtetése.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek