Vonattal érkezik, de motorral távozhat idén az Alsóörsi Motorosfesztiválról

Alsóörsön nyithatjuk az idei nyarat június 5. és 9. között, ahol tizennegyedszerre rendezik meg a Harley-Davidson Open Road Fest-et. Idén egy igazi Harley-Davidson-t is kisorsolnak a fesztiválozók között.

A rendezvény szervezői 25-30 ezer embert várnak a Balaton partjára, ahol olyan külföldi és hazai rock legendák lépnek majd fel, mint a Woodstock legendás zenekara, a Ten Years After, a brit Uriah Heep, a Tankcsapda, az Edda Művek, a Hooligans, a Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint a Magna Cum Laude.

 

A rendezvény szervezői 25-30 ezer emberre számítanak.
Galéria: Motorosfesztivál Alsóörs
Fotó: Open Road Fest

A szervezők a zenei programok mellett a hazai fesztiválok történetének talán legértékesebb nyereményét is kisorsolják majd: egy 1200 köbcentis, Seventy-Two Harley-Davidson motorkerékpárt, amelynek nyertese bárki lehet, aki április 20-tól regisztrál a fesztivál Facebook oldalán és persze ott lesz június 5. és 9. között Alsóörsön.

Minden fesztiválozó belépésre jogosító karszalagját chippel látják majd el, amelyet a helyszínen aktiválnak, így jogosulttá válik a nyereményjátékban való részvételre. A nulladik napon egy igazi történelmi pillanatra kerül sor, amikor a nagy színpadon bemutatják a „Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról" című musicalt, amely idén ünnepli 40 éves évfordulóját.

 

Kisorsolják az álom-motort.
Galéria: Motorosfesztivál Alsóörs
Fotó: Open Road Fest

A technikai sportok szerelmesei sem maradnak látnivaló nélkül, ugyanis Szalay Balázs idei versenyautója, - a Dakaron tökéletesen helyt álló Opel Mokkája - illetve Talmácsi Gábor motoros iskolájának növendékei, valamint a 2007-es a világbajnok versenymotorja is látható lesz a rendezvényen.

A Harley-Davidson Open Road Fest ideje alatt a balatonalmádi Ramada Hotel kedvezményesen biztosít szálláshelyeket a vendégeknek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek