Színesedő romkocsmák a Kazinczy utcában

  Színesedő romkocsmák a Kazinczy utcában

  Budapesti romkocsmák tavaszi átfestésével pörgeti fel tevékenységét a Színes Város Csoport – írja a Kreatív Online értesülései alapján a Turizmusonline.hu. Több helyszínen, magán- és állami szponzorok bevonásával, illetve az adó egy százalékokból öltözik új köntösbe Budapest hetedik kerületében több tűzfal. A Kazinczy utcában három helyszín alakul át.

  Szimpla kertFotó: Northfoto / Northfoto

   Az akciósorozat keretében megújul Magyarország egyik legismertebb romkocsmájának, a Szimplának a tűzfala, amelyet kompletten helyre is állítanak, továbbá így készül el a Kazinczy utcai Wichmann söröző kültéri fala is. Ezek mellett hamarosan elkezdődik a Mika Tivadar Házra készült, Rejtő Jenő képzeletbeli pincérét ábrázoló terv felrajzolása is.

  A Színes Várostól függetlenül a Design Terminál által életre hívott Art Moments programsorozat nyitó és záró eseménye is falfestés lesz a Rumbach Sebestyén utcában.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!