Megnyílt az Utazás kiállítás

  A csütörtöki szakmai nappal kezdetét vette a harminchatodik Utazás kiállítás, holnaptól a nagyközönségé a terep. Érdemes felkeresni a Travelót a 205A1 számú standnál: wellness hétvégét nyerhetnek tőlünk.

  Az Utazás 2013 nemzetközi idegenforgalmi kiállítás csütörtöktől vasárnap estig várja a látogatókat a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A harminchatodik alkalommal megrendezett idegenforgalmi szemléhez három szakkiállítás is kapcsolódik: a VitalExpo egészség és életmód kiállítás, a Karavánszalon kemping és lakóautó bemutató, valamint a Port.hu Bringaexpo kerékpáros seregszemle.

  Megnyílt a 2013-as Utazás kiállítás a Budapesti Vásárközpontban
  Galéria: Utazás kiállítás 2013
  Földi Imre / MTI

   Összesen több mint 500 kiállító várja az érdeklődőket a budapesti vásárközpontban. Az idén nagyobb hangsúlyt fektetnek a fesztiválokra és az online turisztikai kínálatra. A Travelo is kint lesz a vásáron, 205A1 számú standunknál wellness hétvégét nyerhetnek a látogatók.

  Csizmadia Norbert, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára a tavalyi évet áttörésnek értékelte a magyar turizmus számára, mert annak szintje elérte a válság előttit, az új országokból érkezők száma pedig emelkedett.

  Az Utazás kiállítás idei díszvendége Szlovákia. František Palko, Szlovákia Közlekedési, Építésügyi és Regionális Fejlesztési Minisztériumának államtitkára köszöntőjében elmondta, hogy a hozzájuk látogató magyar turisták száma jelentős, a 4. legtöbb turista Magyarországról érkezik az országba. Az államtitkár felhívta a figyelmet Szlovákia 2013. évi turisztikai rendezvényeire, bízva abban, hogy egyre többen keresik fel ezeket.

  Az idei Utazás kiállítás díszvendége Szlovákia
  Galéria: Utazás kiállítás 2013
  Földi Imre / MTI

   Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere kiemelte, hogy a belföldi díszvendégként való részvételük az Utazás kiállításon az elmúlt két évben végzett turisztikai fejlesztéseik elismerését jelenti. Simon Zoltán, a kulturális díszvendég Kalocsa alpolgármestere beszédében a világhírű kalocsai népművészetre hívta fel a figyelmet, és arra, hogy a hozzájuk ellátogatókat programcsomaggal várják.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!