Budapesti hotel a világ legjobbjai közt

  A TripAdvisor felhasználói szerint a világ huszonharmadik legjobb szállodája a budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace. Dicsérik az épületet, az ételeket és a személyzetet is.

   

  Nem sokkal az után, hogy a The New York Times 38. helyen Pécset ajánlotta idei utazási célpontnak – megelőzve többek között Írországot, Mianmart, Washingtont, Casablancát vagy Párizst – újabb jeles listán szerepel magyar versenyző. Ezúttal a TripAdvisor szállodaértékelő honlap olvasóinak véleményei alapján összeállított, a világ legjobb hoteleit rangsoroló listán lett 23. helyezett a budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace. Megelőzve ezzel a 24. londoni The Milestone Hotelt, és a 25. urubambai (Peru) Sol & Luna Lodge & Spa-t.

  Four Seasons Hotel Gresham Palace, Budapest Galéria: A világ legjobb hoteleiFotó: Mark H. Milstein / Northfoto

  A budapesti hotelt méltatók szerint a Four Seasons Hotel Gresham Palace fénypontja a remek konyhája, ahol magyaros fogásokat készítenek, de a mai követelményeknek megfelelően újragondolva. Mások a csodálatos épületet emelik ki, a szobákból látható panorámát, és persze a szálloda elhelyezkedését is méltatják. A lobbyról pedig az egyik vendég azt írja, hogy egyszerűen lélegzetelállító, és sokan dicsérik a személyzet profizmusát is.

  A hotel épületétől el voltak ragadtatva az utazók Galéria: A világ legjobb hoteleiFotó: Mark H. Milstein / Northfoto

  A lista első helyezettje egyébként szintén a Four Seasons lánchoz tartozik: a Four Seasons Resort Hualalai at Historic Ka'upulehu névre hallgat, és Hawaii szigetén található. A vendégvélemények szerint annyira szép hely, hogy az embernek nincs is kedve kimozdulni a területéről, hogy esetleg a környéket is felfedezze. A második a fokvárosi Cape Grace hotel, a harmadik helyezett pedig Portugáliában, Cascaisban található. Ez az Onyria Marinha Edition Hotel & Thalasso. Korábbi vendégeik szerint, aki itt nem találja meg a boldogságot, annak kár is keresnie. A világ legjobb hoteleinek teljes listáját erre találja.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!