Repohárból ihatunk a csabai kolbászfesztiválon

A Békéscsabai Kolbászfesztiválon kizárólag környezetkímélő, alkalomhoz illő Stack-Cup repoharakban felszolgált italokat fogyaszthatnak majd a látogatók. A szervezők és a forgalmazók kreatív játékkal is népszerűsítik a pohár környezettudatos, praktikus és felhasználóbarát tulajdonságait.

Forrás: Origo

Már a Millenárison, a hatodik Fenntarthatósági napon is hatalmas sikert arattak azok a szórakoztató és kreatív játékok, amelyekkel játszva ismertetik meg a Stack-Cup környezettudatos, praktikus és felhasználóbarát tulajdonságait. A Békéscsabai Kolbászfesztiválon az érdeklődők párokban nevezhetnek a kreatív pohártorony-építő versenyre, ahol az öt legmagasabb tornyot építő csapat értékes ajándékot nyer.

Magyarország egyik legismertebb gasztro fesztiválján, a Békéscsabai Kolbászfesztiválon október 24-27. között kizárólag környezetkímélő, alkalomhoz illő Stack-Cup repoharakban felszolgált italokat fogyaszthatnak majd a látogatók. A Stack-Cup repohár szabadalmaztatott kialakításnak köszönhetően a „nyeles poharak" szállítása sokkal könnyebb, akár három-hat, vagy ennél több teletöltött repoharat is egymásba csúsztathatunk és mozgathatunk a tömegben könnyedén.

Forrás: Origo

Gyermekek számára is biztonságos, hiszen könnyebben megtartható, csökkentve annak kockázatát, hogy a pohár tartalma kiboruljon. A gyártásnál használt egészségre ártalmatlan anyagoknak köszönhetően garantáltan nem éreztet semmilyen mellékízt, vagy utóízt. Az ital nem melegszik fel, nem hűl le, valamint a kezünk sem veszi át a pohár hőmérsékletét más újrahasznosítható poharakkal szemben. Tartósabb, attraktívabb, több mint 100 alkalommal lehet úgy használni, hogy meg sem látszik rajta.

A fesztiválok tekintetében nagyon fontos a környezettudatosság, hiszen az idei nyári fesztiválszezont követően már tonnában mérhető a fel nem használt hatalmas szeméttömeg. A környezetkímélő megoldásoknak és a visszaváltható poharaknak köszönhetően 2013-ban a keletkező hulladék mennyisége 15 tonnával kevesebb az előző szezonhoz képest, amely megközelítőleg 50-70%-os csökkenést jelent. A felhasználói tapasztalatok szerint ugyanis a Stack-Cupoló közönség hazaviszi és otthon is használja a poharakat, vagy visszaváltja azokat, de semmiképpen sem dobja el őket.

Forrás: Origo

Az Egyesült- Államoktól Európáig egyre népszerűbb Stack-Cup repoharak egyedi kialakításának köszönhetően már számos alkalommal bizonyítottak hazánkban is, többek között a VOLT Fesztiválon, a Mastercard Balaton Sound-on, a Campus Fesztiválon, az EFOTT-on és a Rockmaratonon is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek