Külön váróterem nyílt gyerekeseknek Ferihegyen

  A Budapest Airport átadta a vadonatúj Baby Lounge-ot, vagyis baba-mama várót a 2B terminál tranzit területén - áll a reptér közleményében. A baba-mama váróban játszósarok, vidám színekkel és figurákkal dekorált fal, rajztábla és modern pelenkázó- és szoptatóhelyiség is található.

   A Budapest Airport 2B terminálján található, frissen felújított Baby Lounge-ban vidám színek és otthonos hangulat várja a budapesti repülőtér legfiatalabb utasait. A színes rajzfigurák mellett 13 nyelven olvasható a felirat, hogy minek mi a neve. A Budapest Airport bízik benne, hogy a felújított váróban a gyermekeknek is élmény lesz a felszállás előtt a tranzitban eltöltött idő. A kisebbek számára berendezett, mintás szőnyeggel borított interaktív játszósarok, valamint a nagyobbaknak szánt mini sátor-alagút remélhetőleg lefoglalja majd az örökmozgó csemetéket.

  Váróterem gyerekeknek
  Galéria: Baby Lounge
  Fotó: Budapest Airport Zrt.

  A Budapest Airport a kismamákra is gondolt: egy függönnyel elválasztható sarokban egy kényelmes fotel nyújt lehetőséget szoptatásra. További praktikus megoldás a baba-mama várótól csupán karnyújtásnyira lévő modern pelenkázó helyiség, valamint a mikrohullámú sütő, amivel a csecsemők számára hozott anyatejet, tápszert vagy más italt melegíthetik meg az édesanyák. A gyermek váróhelyiség első vendégei a XVIII. kerületi Martinovics téri óvodából érkeztek, mintegy harmincan, hogy alapos „terheléses próbának" tegyék ki a létesítményt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!