Az ősz slágere a tematikus hétvége

A szállodák igyekeznek a család minden tagjának kedvében járni a hosszú hétvégék programjának összeállításakor. Filmvetítés és beszélgetés Dobó Katával a Tisza-tónál, tökfaragás az őszi szünetben Mórahalmon, szüreti napok Tarcalon.

Utazásunk célpontjának megválasztásakor meghatározó lehet nemcsak az adott szálláshely szolgáltatása, hanem a kínált egyéb programlehetőségek, melyek további tartalommal tölthetik meg a kikapcsolódásra szánt időt. A legújabb trendeknek megfelelően a szállodák igyekeznek egyediek lenni, és ezt az ötletes programkínálattal is tükrözni. A hosszú hétvégék alkalmával különösen fontos, hogy a család minden tagja megtalálja az érdeklődésének megfelelő programokat – olvasható a TriVial Communications sajtóközleményében.

Tisza Balneum Hotel kívülről
Galéria: Tematikus hétvégék
Fotó: TriVial

A Tisza-tó partján található Hotel Balneum mind megjelenésében, mind szellemiségében természetességre törekszik. Programkínálatában a közeli élővilág megismertetése, és helyi gasztronómia egyaránt fontos szerepet játszik. Az október 23-i hosszú hétvégén a forradalom emlékére egy kis időutazásra csábítja az idelátogatókat. Családi filmvetítésen a Goda Krisztina rendezte Szabadság, Szerelem című 1956-ról szóló nagysikerű filmet nézhetjük meg. A főhősnőt alakító Dobó Kata is jelen lesz az eseményen, melyet követően a színésznővel beszélgethetünk a történelmi eseményekről, valamint mesél a forgatásról is. A szervezők természetesen az egész családra gondoltak a programok összeállításánál, ugyanis a hétvégi programon részvevők ellátogathatnak a közeli Ökocentrumba, mely korosztálytól függetlenül tartalmas és különleges élménnyel gazdagítja az odalátogatókat.

A hétvégi program részeként, egy hajókirándulás alkalmával pálinkakóstoláson is rész vehetünk, majd a szálloda wellness részlegében kipihenhetjük a napi élményeket. A gyerekek napközbeni programját szakképzett animátorok teszik még színesebbé. A Halloween-i hétvégén igazán a hangulathoz illő élményben lehet részünk. A Tisza-parton, forralt borozás közben máglya mellett szellemet űzhetünk, és jövendőmondó igazíthat el a jövő útvesztőjében. A töklámpás készítés, és kísértetes lepedőfestés mellett számos játékos programmal készülnek a szervezők, nem csak a gyerekek szórakoztatására. A gasztronómiai kínálatban a helyi specialitások mellett természetesen a tökös ételek is helyet kapnak.

Colosseum Hotel
Galéria: Tematikus hétvégék
Fotó: Colosseumhotel.hu

A Mórahalmi Colosseum Hotel őszi kínálatában ugyancsak találunk érdekes programlehetőségeket. Október 20-án az Itt és Most Társulattal vacsoraszínház, 21-én borbemutatóval egybekötött borkóstoló várja a vendégeket. Az őszi szünet napjaiban tökfaragás, mesefilm vetítés, bűvész show, lufibohóc, valamint animátorok várják a gyerekeket.

Tarcalon az Andrássy Rezidencia Wine&Spa a történelmi borvidék szívében várja az idelátogatókat. A különleges és kifinomult bor és wellness szálloda a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napokkal várja vendégeit október 5-7. között. Ez a térség legnagyobb borünnepe, melyet gazdag programok és remek borok tesznek emlékezetessé.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek