Irodaházból épül négycsillagos hotel Kecskeméten

Harmincéves irodaházat alakítanak át négycsillagos szállodává és menő konferenciaközponttá Kecskeméten. Ma tették le a beruházás alapköveit, és a weboldal is elindult, ahol az építkezést nézhetjük.

Ma délelőtt tették le Kecskeméten Magyarország első Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontjának alapköveit. A Starwood szállodalánc tagjaként működő négy csillagos business hotelt és a hozzá kapcsolódó konferenciaközpontot a 30 éves KÉSZ Holding kecskeméti irodaházából 723 millió forint uniós támogatás segítségével, összesen 2,5 milliárd forintból alakítják ki.

Varga Mihály, a KÉSZ Holding igazgatóságának elnöke, Laskai Ildikó, a KÉSZ Hotel és Konferencia Menedzsment Kft. ügyvezetője, Dr. Zombor Gábor, Kecskemét város polgármestere, és Klaus Brandstetter, az amerikai Starwood szállodalánc képviselője együtt kapaszkodik az alapkőbeCME Hungary

 Az épületkomplexumot várhatóan 2013-ban adják át, amellyel 43 új munkahely jön létre. Az alapkőletétellel együtt elindult a beruházás weboldala is, ahol 10 percenként frissülő kameraképen keresztül nézhetjük az építkezést.

A hotel látványterveCME Hungary

 A kecskeméti, irodaházból kialakított négycsillagos, négyszintes hotelben 129 szoba és 7 lakosztály lesz. A komplexum részeként fog üzemelni az 1400 négyzetméteres konferenciaközpont, amelynek fő konferenciaterme 400 négyzetméter alapterületű. A 480 férőhelyes konferenciaközpont a plenáris terem mellett hat kisebb szekciótermet, egyéb kiszolgáló helyiségeket foglal magában, a szállodán belül pedig bár, étterm és fitnesz központ is lesz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek