Kedvezményes kerékpáros vonatjegyek nagy tavainkhoz

Kedvezményes kerékpáros vonatjegyek nagy tavainkhoz

A MÁV-nak fontos, hogy minden vonaton biztosított legyen a kényelmes kerékpárszállítás, mert ezt a szolgáltatást egyre többen, évente több mint kétszázezren veszik igénybe – olvasható a vasúttársaság sajtóközleményében. Vonattal és kerékpárral a legtöbben a Balaton partjára, a Tisza-tóhoz és a Fertő tóhoz utaznak, így itt a vasúttársaság kedvezményes, 400 forintos kerékpárjegyet vezetett be.

Ennek előnye, hogy márciustól december 31-ig az ország bármely területéről elindulva, a megtett távolságtól függetlenül, egységesen, 400 forintért vásárolható meg, ha a három tó valamelyikéhez kirándulunk, akár hétvégén, akár hétköznap. Továbbá, a kerékpáros túrajegy birtokában egy napon belül korlátlan számban fel és le lehet szállni a biciklivel az érintett vasútvonalon a vonatokra. Persze ehhez a megfelelő menetjeggyel azért rendelkezni kell.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy például Nyíregyházáról a Balatonhoz utazva, a menetjegy mellé a kerékpáros túrajegyet megvásárolva nemcsak a tóhoz lehet eljutni és a biciklit elszállítani, hanem ugyanezen a napon a balatoni állomások, megállóhelyek között utazva már nem kell újabb kerékpárjegyet váltani, csupán az adott útra érvényes menetjegyet kell megvenni.

A Bringázz a Munkába programmal is együttműködnek
A„Bringázz a Munkába!" kampány idei első, tavaszi fordulója holnap, április 11-én veszi kezdetét és május 15-ig tart. A Máv-Start Zrt. a kampányhoz idén is kedvezményekkel és nyereményekkel csatlakozik. A BAM honlapján, a közlekedési naplóban a bringások bejelölhetik, ha útjuk során vonattal is utaztak. Azok között, akik legalább hét alkalommal teszik ezt, bármely belföldi viszonylatra, két személy részére szóló 2. osztályú, kerékpárjegyet is tartalmazó, menettérti menetjegyet, valamint egy ajándékcsomagot sorsol ki a vasúttársaság.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek