Téli üdülés hógaranciával a Turracher Höhe-n

Feltöltődés, elvonulás, kaland: a közvetlenül a vastagon befagyott tó partján lévő Seehotel Jägerwirt romantikus családi szállodában mindent megtalál, amit csak kívánhat magának a vendég a tökéletes pihenéshez. Az alpesi természet a hófödte cirbolyaerdőkkel és a festői hegyi panorámával feltölt és egy másik világba enged bepillantást.

Forrás: Jägerwirt Travel

Az 1763 méter tengerszint feletti magasságban nem kell aggódnunk a hó miatt - itt novembertől havazik és a szálloda bejárata nálunk ott van, ahol más síterepeken a hegyi állomás. A téli csodavilág közvetlenül az ajtó előtt várja, friss nyomok a porfehér hóban és számos egyéb aktivitás, ahol felfedezheti, testközelből megismerheti a hófödte természetet. Igazi különlegesség: A Turracher Höhe pálya-komornyikjai olyan mesés kalandokra csábítják Önt, mint a hótalpas és fáklyás túrák, síterep-felfedező túrák és még sok más.

Forrás: Jägerwirt Travel

A tökéletesen ápolt lejtőkön töltött izgalmas nap után pihenjen távol-keleti nyugalomban a balinéz fürdőben a különleges cirbolya spa-ban hagyományos szépség- és masszázskezelésekkel. A bel- és kültéri medencékben, valamint a szaunavilágban hagyja az elméjét elkalandozni és nyugalmat találni.

Élvezze a kiváló minőségű kulináris ételeket, amelyeket a környező hegyigazdaságok és a saját vadászatokból származó termékekből állnak. Kóstoljon meg egy pohár bort és egy finom Pinsa-t a hangulatos Pinsa e Vino étteremben a mólón, miközben a hófehér Nockberge-hegységet csodálja.

Forrás:Jägerwirt Travel

Szállodai szobáinkban és lakosztályainkban a cirbolyafenyő kellemes illata és első osztályú kényelem várja Önt, amely mindent kínál, amire szüksége van a hangulatos életérzéshez. Akár egy klasszikus kétágyas szobát, akár egy nagyvonalú, az egész család számára kialakított teret vagy egy romantikus, panorámás lakosztályt választ - otthon fogja érezni magát!
Élvezze a páratlan kilátást, a modern dizájnt, az alpesi hangulatot és egy csipetnyi luxust, amely különlegessé teszi az itt-tartózkodását.

A tökéletes tóparti elhelyezkedésnek köszönhetően a Turracher Höhe-n a legtöbb napsütéses órára számíthat. Hagyja maga mögött a hétköznapokat, csukja be a szemét és adja vissza testének a szükséges energiát.

Forrás: Jägerwirt Travel

Ajánlatunk: A Winter Opening ajánlattal két éjszakát tölthet el kétágyas szobában ¾ panziós ellátással, minden Jägerwirt inkluzív szolgáltatással és 3 napos síbérlettel 493 euróért, és így tökéletesen indul az új síszezon.

Információ:
Seehotel Jägerwirt GmbH, Jägerwirtsiedlung 63, 8864 Turracher Höhe, www.seehotel-jaegerwirt.at, urlaub@seehotel-jaegerwirt.at, +43 4275 8257

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek