Erre figyelj, ha a hétvégén vonattal utazol Budapestről!

A Déli pályaudvar helyett Kelenföld lesz a végállomás a mostani hétvégén és jövő szombaton több vonat számára - közölte a Mávinform az MTI-vel.

A Déli pályaudvar és Budapest-Kelenföld között felsővezeték-karbantartás miatt két hétvégén, február 18-án, 19-én és 25-én jelentős korlátozás lesz.

A Bakony, a Göcsej, a Citadella, a Tópart és a Balaton InterCity, valamint a tapolcai sebesvonatok és az oroszlányi S12-es járatok szombaton 7 és 17 óra között, vasárnap 7 és 15 óra között a Déli pályaudvar helyett Budapest-Kelenföld állomásról indulnak és oda is érkeznek.

A vonatok hétvégén Kelenföldről indulnak és ide is érkeznekForrás: Facebook/MÁV

A tájékoztatás szerint Verőce és Nagymaros között február 26-ig pálya- és felsővezeték-karbantartást, valamint a bokrok és a vasúti közlekedésre veszélyes fák gyérítését végzik, a Celldömölk-Szombathely vonalon pedig pályakarbantartás miatt közlekednek egyes vonatok módosított menetrend szerint, február 20-án és 21-én. Pótlóbuszok viszik az utasokat a Bakony InterCity helyett Sárvár és Szombathely, a 9 és 15 óra között közlekedő személyvonatok helyett pedig Sárvár és Porpác között.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek