Lábszárközépig érő hóban vágták a füvet

Nemrég megírtuk a világ legkeskenyebb gdanski autóbuszváróinak történetét, de úgy tűnik a lengyelek nem tudnak nyugodni, most megint valami olyan furcsaság történt, ami újra kiborította a közvéleményt.

Minden lengyel napilap és internetes hírportál megírta egy lesznói önkormányzati képviselő, Przemysław Górzny történetét, aki a havas úton arra lett figyelmes, hogy valakik füvet vágnak térdig süppedve a hóban.

Egész Lengyelország a szürreális jelenetről készült fotókon nevetett, mindaddig, amíg meg nem tudták, hogy a munkát egy esedékes pénzbüntetés csökkentése miatt erőltették a munkásokra. A fotók terjedése miatt gyors vizsgálatot rendeltek el az illetékesek, amiből kiderült, hogy a fűnyírást még októberben rendelte a Vajdasági Útügyi Hatóság.

A lencsevégre kapott hóban fűnyírásForrás: ©Przemysław Górzny / Facebook.com

A határidő november 3. volt, de az útfenntartó cég vezetői csak december 2-án jelentették a munkák elvégzését a megrendelőnek, amiért pénzbírságra számíthatott a kivitelező. Ráadásul, mint az a december 5-én készült képekről kiderült, a valóság kissé elferdült a jelentésben. Az útkezelő cég most sokkal nagyobb büntetésre számíthat, mintha hozzá se kezdett volna a munkához, ráadásul nevetségessé vált minden vezetője.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek