Bronzérmes lett a magyar vitorlás válogatott a svájci versenyen

A magyar csapat dobogóra állt az SSL Gold Cup 2. tesztversenyén. A Svájcban megrendezett nagyhajós megmérettetésen a horvátok szerezték meg az aranyérmet, megelőzve a brazilokat és a magyarokat - adja hírül a likebalaton.hu.

Forrás: Martina Orsini/facebook.com/StarSailorsLeague

A magyar csapat egyetlen női versenyzőjeként Érdi Mária vett részt az SSL Gold Cup-on, és mint a lapnak elmondta, sokat tanult a verseny alatt. "Kishajóhoz vagyok szokva, ennek ellenére nagyon tetszett, hogy csapatban kellett gondolkodni. Nagyon örültem annak, hogy Berecz Zsombor beválogatott a nemzeti csapatba, igaz ő végül sajnos nem tudott ott lenni a versenyen" – mondta az SSL Gold Cup után a sportoló a likebalaton.hu-nak. "Számomra mindenképp egy új terep volt a svájci verseny, némileg ki is kapcsolt egy edzésekkel túlpörgetett, olimpiát felvonultató év vége felé" – tette hozzá az MVM versenyzője.

Az SSL (Star Sailors League - Sztárvitorlások Ligája) névvel fémjelzett versenyeket olimpiai sportolók indították útjára 2012-ben Három versenye az SSL Ranking, az SSL Finals és az SSL Gold Cup.

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek