A mai nappal megnyílt az online oltási időpontfoglaló

Mostantól már bárki foglalhat interneten időpontot, aki még nem kapta meg az oltást, és érvényes regisztrációval rendelkezik. Jelenleg kifejezetten a jövő heti Sinopharm-oltásokra vannak szabad helyek - derül ki a koronavirus.gov.hu híréből. A regisztráltak bármelyik, a nekik leginkább megfelelő kórházi oltópontra tudnak időpontot foglalni hétfő, kedd és szerdai napokra ezen az eeszt.gov.hu oldalon.

Forrás: Firmbee/pixabay.com

Az online időpontfoglalót az Országos oltási munkacsoport az elmúlt két napon sikeresen tesztelte. Az időpontfoglalót azok a regisztráltak használhatják, akiknek regisztrációkor megadott adataikat már ellenőrizték. Ezen az oldalon ellenőrizheti, hogy az Ön regisztrációja milyen státuszban van. 

Az időpontfoglalóba a TAJ-szám és születési dátum megadásával tudnak belépni, majd kiválaszthatják, hogy melyik napon, hány órakor és melyik településen, ott melyik kórházi oltóponton szeretnék megkapni az oltást. Fontos tudni, hogy mindenki csak egy foglalást tud végezni és a véglegesített foglalása már nem módosítható. A foglalásnál érdemes arra is gondolni, hogy az egy hónap múlva esedékes második oltást is ugyanazon a kórházi oltóponton fogja megkapni, ahol az elsőt. A regisztrált az időpontfoglalásról visszaigazoló emailt, az oltás előtti nap emlékeztető emailt is kap. Bővebb információk a koronavirus.gov.hu oldalán olvashatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek