Autóba csapódott egy kisrepülő Floridában

Egy egyhajtóműves repülőgép az úttesten ütközött egy autónak Pembroke Pines-ben, a North Perry repülőtér közelében. A Beechcraft Bonanza repülőgép fedélzetén ketten tartózkodtak, mindketten életüket vesztették. Az autóban egy nő és egy kisfiú ült, akiket súlyos állapotban szállítottak kórházba, itt a fiú később szintén belehalt a sérüléseibe - derül ki az abc7news.com híréből.

A North Perry reptér kifutópályáján - illusztrációForrás: Alistair Cunningham/commons.wikimedia.org

A Szövetségi Légügyi Hivatal közleménye szerint a repülőgép nem sokkal a felszállás után zuhant le, szemtanúk beszámolója szerint először a szárny ért földet, majd a gép belecsapódott a járműbe. Egy közelben lakó videóra vette a balesetet, mint mondta, szerencséje volt, hogy nem indult épp sétálni a gyerekeivel, ahogy délutánonként szokott.

"Nagyon közel volt az ajtómhoz" - mondta Anabel Fernandez. "Tavaly vettük ezt a házat, és sok itt az alacsonyan szálló repülőgép. A kerti medence felett a gépek olyan közel repülnek, hogy szinte megérinthetjük őket."

A North Perry repülőtéren magán- és a charterjáratok fordulnak meg, négy kifutópályája van, a leghosszabb 3350 láb (1 kilométer) hosszú. A baleset körülményeit még vizsgálják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek