Egy férfi 10 órán át az autójában várt segítségre, miután a hó teljesen belepte

Rekord havazás volt New York államban, ezért egy 58 éves férfi 10 órán át a műszaki hiba miatt fűtetlen autójában ragadt. A Candorban élő Kevin Kresen autójának tetejét egy hóvihar következtében több mint egy méteres hó borította be.

Elképesztő állapotok uralkodnak New York államban - illusztrációForrás: Hans Braxmeier/Pixabay

A férfit hipotermiával és fagyási sérülésekkel kezelték, miután a hatóságok csütörtökön kimentették őt járművéből Owegóban. A régió egyes részein a hó magassága meghaladta a 120 centimétert. A New York-i Állami Rendőrőrstől Jason Cawley érkezett a helyszínre, miután közölték vele, hogy valaki többször is felhívta a 911-et, mert letért az útról és segítségre szorul.

Cawley, aki a közelben állomásozott, Owegóba vezetett, és elkezdte keresni az elakadt sofőrt, aki a 911 diszpécserének közölte annak a helynek a körülbelüli helyét, ahol bajba került. Cawley egy sor postaládát látott meg, és a hóba gázolt, hogy ellenőrizze a címeket. Amikor elkezdett ásni a hóban, akkor talált rá az autó szélvédőjére. Sikerült kiszabadítania a jármű belsejében fagyoskodó férfit, és gondoskodott róla, hogy a binghamtoni Lourdes Kórházba szállítsák – írja a Daily Mail.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek