Meghalt a 17 éves fiú, aki a Karancs-kilátóról lezuhant

  A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság számolt be először arról, hogy a tegnapi nap folyamán egy ember leesett a Karancs-kilátóról. A rendőrség továbbra is vizsgálja a baleset okát, de legutóbbi nyilatkozatukban egyelőre csak annyi részletet írtak a tragédia kapcsán, hogy 17 éves volt a fiú, aki a mélybe zuhant.

  Karancs-kilátóForrás: Angyal Dénes / Wikipedia

  Vasárnap este a Salgótarjánban található Karancs-kilátóban történt a tragédia, amelynek részleteiről először az RTL-Klub tegnap esti híradója számolt be. A tudósítás szerint három barát ünnepelt együtt a hétvégén hajnalig, amikor is egyikük lezuhant 25 méter magasról. A két másik fiú azonnal próbálta értesíteni az illetékes hatóságokat, ám fent a kilátóban nem volt térerő, így egyikük elindult lefelé. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt nyilatkozta, hogy a 17 éves fiú életét már nem tudták megmenteni. A rendőrség jelenleg is vizsgálja a tragédia körülményeit.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!