Egy jó boros cikkel, most ismét spanyol utat nyerhetünk!

  A Hungarianwines.eu nagy lendülettel indítja a nyarat, ugyanis harmadik alkalommal hirdette meg a Hungarian WebWineWriting versenyt. A megmérettetés idei újdonsága, hogy a magyar mellett, az angol nyelvű kategóriákkal a világ bloggerei és borszakírói figyelmét is szeretnék felkelteni a magyar borok iránt.

  Forrás: ©NDABCREATIVITY /Andor Bujdoso

  A zsűriben idén is szaktekintélyek kaptak helyet. A pályázatokat olyan szakemberek bírálják majd el, mint Tamlyn Currin, a JancisRobinson.com szerzője, Felicity Carter, a Meininger Wine Business főszerkesztője vagy Richard Siddle, a brit The Buyer kiadvány alapító-főszerkesztője.

  A tavalyi versenyre, két nyelven összesen 57 cikk érkezett. A szervezők kaptak írásokat Indiából, az USA-ból, Kanadából, Új-Zélandról, Dél-Afrikából, Ciprusról, Svájcból, Görögországból, Angliából, Olaszországból, Romániából, Oroszországból és Magyarországról. A 18 döntősre összesen 8039 szavazatot adtak le.

  A verseny felhívás egyszerű: Tudsz írni? Szereted a borokat? Ragadj billentyűt!

  Ahogy az előző évben, idén is praktikus és örömteli nyereményekre számíthatnak azok a döntősök, győztesek és az abszolút győztes, akik benyújtják írásaikat a vesenyre. Három kategóriában lehet nevezni idén megjelent online írásokkal. De ha valakinek még nincsen kategóriába illő megjelent írása, az se bánkódjon, mert július 15-én éjfélig még írhat, posztolhat és nevezhet.

  Mindhárom kategória esetén az ott megjelölt zsűritagok választják ki a három-három legjobb írást, ők lesznek a döntősök, akik már biztosan meghívást kapnak az augusztus 16-i Gettogetherre (Budapestről buszt indítanak a szervezők), ahol a díjátadó lesz, és biztosan nyernek egy-egy borcsomagot.

  Ezután jön a közönségszavazás idje. Itt a legtöbb szavazat gazdája nyeri majd a kategória fődíját. Aki pedig a három kategóriát együttvéve a legtöbb szavazatot kapja, az minden nyeremény tetejébe még egy 3 napos spanyolországi, all inclusive szakmai utat is nyer - olvasható a verseny sajtóközleményében.

  A három kategória Cabernet franc – a szőlő, amely saját útját járja; Csúcsmodern és tájba simul; illetve a Tokaj friss szemmelrészletes leírását megtalálják a verseny honlapján.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!