A belga herceg bocsánatot kért, amiért illegálisan partizott

  Az egyik belga herceg, Asztrid hercegnő legfiatalabb fia, a 28 éves Joachim valószínűleg egy illegális bulin fertőződött meg a koronavírussal, melyen Spanyolországban vett részt, még a karantén alatt. A herceg bocsánatot kért és mint mondta, vállalja a következményeket - derül ki a bbc.com híréből.

  CordóbaForrás: Ramon Perucho/pixabay.com

  Joachim herceg május 26-án utazott a mediterrán országba szakmai gyakorlatra, és két nappal később már egy córdobai buliban kötött ki, 27 másik ember társaságában, miközben az összejövetelek megengedett maximális létszáma a városban 15 fő volt.

  A spanyol rendőrség nyomozást indított a partival kapcsolatban, azokat, akik megszegik a lezárási szabályokat, akár 10 000 eurós pénzbírsággal is büntethetik. Most mindenki karanténban van, aki részt vett az eseményen, Joachim hercegnek állítólag enyhe tünetei vannak.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!