Karantén ellenére nyilvános helyeken forgattak pornót Riminiben

A kijárási tilalom ellenére nyilvános tereken forgatott pornójeleneteket három olasz fiatal - írja a Corriere Romagna. A jelenetek egy részét fényes nappal vették fel egy Mini gépkocsiban. A használt helyszínek között volt a rendőrségi székház is. Végül a közúti rendőrök jelentették fel a három fiatalt.

illusztrációForrás: HotelArizonaHD/pixabay

A harmincas éveiben járó Riminiben élő férfi és két barátnője egy ideje azzal kerestek pénzt, hogy a filmejiket feltöltötték az ágazat legismertebb platformjaira. A jeleneteket az Adrián forgatták Rimini és Bellaria között egy Miniben és annak tetején. Miután a közúti rendőrők feljelentették őket, a videók könnyedén beazonosíthatóvá váltak, mert a felvételeken elfelejtették letakarni a kocsi rendszámát.

A Corriere Romagna szerint a trió "anarchista és lázadó" kihívásnak tekintette a dolgot, a La Sicilia szerint pedig azt mondták, azért álltak neki szexjeleneteket frogatni, mert valami egyedit szerettek volna csinálni ezekben a beszabályzott időkben.

A rendőrök egy sor szabálysértést róttak fel az ambíciózus triónak, akik azt állítják, hogy a filmeket még a kijárási tilalom előtt készítették, de csak utána töltötték fel az internetre. Ezzel kapcsolatban még tartanak a vizsgálatok. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek