Szakadékba zuhant egy turistabusz Tunéziában

  Tunéziában tegnap halálos buszbaleset történt, egy helyi turistákat szállító jármű zuhant szakadékba. A mai értesülések szerint már legalább 26 halálos áldozata és 17 sebesültje van a tragédiának - adta hírül az Aljazeera. A magánkézben lévő társaság busza feltehetően azért hagyta el a pályát, mert a sofőr nem tudott bevenni egy éles kanyart.

  Ain Dráham városaForrás: MZ/wikipedia.org

  A baleset az ország északi részén, Ain Sznúszi régiójában történt, a járat a fővárosból, Tuniszból tartott Ain Dráham városába, mely népszerű, őszi úticél a turisták körében. A település 800 méter tengerszint feletti magasságon fekszik a Kroumirie-hegységben, Algéria határán - írta a magazin egy korábbi cikkében.

  A katasztrófa az egyik legtöbb halálos áldozatot követelő baleset volt az országban, amelynek rendkívül rossz az útbiztonsága. A WHO jelentései szerint annyi közúti baleset történik itt, hogy ezzel Észak-Afrikában itt a második legrosszabb a közúti biztonság a háború sújtotta Líbia után.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!