Megtalálták a szombaton Korfu szigetén eltűnt magyar nagymamát

  Eltűnt a képen látható hölgy Görögországban, Korfu szigetén Sidari városából, szombaton a Nikos Pool nevű apartmanházunktól a városból kifelé indult el – írta vasárnap este a Facebook-oldalán a Grand Tours Utazási Iroda, amelyen keresztül a hetvenéves magyar nő a családjával utazott Korfu szigetére. A nagymama a kora esti órákban az unokái és lánya után indult el a szállásukról a tengerpartra, de valószínűleg rossz irányba.

  Forrás: Grand Tours Utazási iroda / Facebook

  A fia hozzájárulásával Kovácsné Szeghő Katalinról egy fotót is közzétettek a közösségi oldalon, a bejegyzést eddig több mint 2600-an osztották meg, többek között eltűnt személyeket kereső csoportokban, a Korfu szigetén tartózkodó magyarok közösségében és az idegenvezetők csoportjában.

  "Tegnap késő este a magyar Legott kutató mentőszolgálat is felvette a kapcsolatot a szigeten tartózkodó kollégáival, a kutató mentőegység meg is kezdte a hölgy keresését, és egy újabb mentőegység, az EEED is a helyszínre tart, amelynek egy 30 éve kint élő magyar nő a vezetője. Megtesznek mindent, hogy megtalálják a hölgyet" – írta vasárnap éjjel az egyik, eltűnt személyek keresésével foglalkozó önkéntes.

  FRISSEBB: Hétfőn délelőtt 11 óra 40 perckor posztolta Facebook-oldalán az utazási iroda, hogy "megtalálták a hölgyet épségben, egészségesen, idegenvezetőnk már útban van érte".

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!