Hatalmas áradások - jobb, ha nem most utazik Horvátországba és Boszniába

  A napok óta tartó viharos szél és esőzések után most árvíz nehezíti meg a közlekedést és a mindennapokat Horvátország és Bosznia területén. A legnagyobb áradások Közép-Horvátországban és Bosznia északi részén vannak - írja a szerb Blic napilap.

  Horvátország, átvízForrás: AFP / Készítette: Anadolu Agency

  Karlovac közelében egy horvát falu teljesen víz alá került, míg Boszniában egyes települések járhatatlanokká váltak az áradások miatt. A folyók megduzzadása várhatóan a nap folyamán érik el a csúcsot, a legnagyobb gondok a Karlovac közelében található Kupa és Korana folyók kiöntése okozhatja, de Rakovica községben is árvízveszély van.

  A Korana faluban a házakat is elöntötte a víz, erről a Općina Rakovica NEWS egy videót is megosztott közösségi oldalán:

  Észak-Boszniában is hasonló a helyzet, ezért, ha tehetik inkább a napokban kerüljék el Boszniát és Horvátország veszélyeztetett részeit is, ugyanis a közlekedést is akadályozza az ítéletidő.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!