Senki sem élte túl a mexikói repülőgép szerencsétlenséget

  Lezuhant egy amerikai üzemeltetésű Bombardier Challenger 600-as típusú üzleti repülőgép Mexikóban. Az okok egyelőre nem ismertek, túlélők nincsenek.

  Május 5-én, helyi idő szerint este fél hét után történt a szerencsétlenség, amikor a gép a nevadai Las Vegasból a mexikói Monterrey-be teljesített charter járatot, írja az AIRportal.com. A két vagy háromfős személyzeten kívül tizenegy utas tartózkodott a gépen, akik egy boxmeccs után tartottak haza. A repülőút első három és fél órája eseménytelen volt, majd a gép, egy emelkedést követően, eltűnt a radarok képernyőjéről - később derült ki, hogy lezuhant. Az érintett gép:

  A roncsokat másnap, azaz hétfőn késő reggel találták meg, hatóságok közlése szerint a szerencsétlenséget senki sem élte túl.

  Egyelőre nem ismert, hogy mi okozta a balesetet. Elképzelhető, hogy az időjárás is közrejátszhatott, erről a repülési hang- és adatrögzítők vizsgálata után tudnak majd többet a szakértők.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!