Erős havazásra kell számítani a hétvégén

  A Köpönyeg.hu hírei szerint péntek délután kezdődik a havazás és kisebb megszakításokkal egészen vasárnapig kitart. Bár szombaton havas eső és erős olvadás várható, vasárnap délelőtt még borongós idő lesz, főleg nyugaton újabb havazással, hózáporokkal.

  A kép csak illusztrációForrás: shutterstock.com

  Pénteken délután, a Dunántúlra jeleztek kiterjedt havazást. Reggel -9 és -3, délután -3 és +1 fok között alakulhat a hőmérséklet. Szombaton borult időre számíthatunk sokfelé csapadékkal. A kezdeti havazást havas eső válthatja fel a főváros környékén és a Dunántúlon is. Keleten azonban végig hó hullhat. A lehulló hó mennyisége kb. 2 és 10 cm között változhat, tartósabban megmaradó hó a magasabban fekvő tájakon várható. A síkvidéki nyugati területeken olvadni fog a hó a fagypont feletti hőmérsékletek miatt. Az északnyugati szél sokfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A Köpönyeg.hu oldalon szombattól várhatóan Percről Percre információk is olvashatóak lesznek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!