„Lazíts, mi posztolunk” szolgáltatást indított a svájci szállodalánc

  Az Ibis, a svájci szállodalánc a kikapcsolódás egy egészen új szintjével kedveskedik vendégeinek: a pihenés idejére profi veszi át Instagram oldalukat. Nem kell azon aggódni, hogy tökéletes képek készüljenek a nyaraláson, elég magára az élményre figyelni, írja cikkében a Travel+Leisure.

  A jó fénykép lassan fontosabb, mint az élmény magaForrás: Free-Photos/Pixabay

  Az ötlet egyelőre csupán próbajáraton fut a genfi Ibis hotelben, kérdés, hogy hányan merik majd másra bízni profiljukat a közösségi oldalon. A szolgáltatás, melynek neve „Lazíts, mi posztolunk", igazi Insta gurukat kért fel, így a minőségi posztok elvileg garantálva vannak. Igaz, minden olyan posztnál, amit a helyettes pakolt ki, meg fog jelenni, hogy #postedbysocialmediasitter, azaz mások is tudni fogják, hogy az nem a profil tulajdonosától származik.

  A hotellánc ingyenesen ajánlja fel a lehetőséget a vendégeinek, melynek reklámozáshoz külön videót is készített. A rövid kis film egyszerre vicces és ijesztő, mivel tökéletesen rávilágít arra, hogy mennyire nagy hatással van az emberek életére a közösségi média. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!