Összeütközött egy sétahajó és egy uszály a Volgán

  Összeütközött egy katamarán sétahajó egy uszállyal hétfő este a Volga folyón, Volgográdnál, a balesetben legalább tíz ember életét vesztette, egy pedig eltűnt - olvasható az MTI hírei között.

  A tizenkét személyes katamaránon tizenhatan tartózkodtak. A vizsgálat megállapította, hogy a járművön nem voltak mentőmellények. Az eltűnt utas felkutatásában mintegy 1400-an vesznek részt, köztük a vízi rendőrség egységei és búvárok is.

  Hajó a Volgán Nyizsnyij Novgorodnál, a fotó csak illusztrációForrás: Wikizoli / Wikipedia

  A sétahajó öt kimentett utasa közül hármat lehűlés miatt, illetve zúzódásokkal kellett kórházba szállítani. Az áldozatok - hét nő és három férfi - valamennyien orosz állampolgárok voltak. A két jármű helyi idő szerint este 10 órakor, a parttól 250 méternyire ütközött egymásnak. A baleset ügyében eljárás indult a vízi közlekedés szabályainak megsértése miatt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!