Francia légiirányítók sztrájkja: sosem lesz vége?

  Május 22-én kedden ismét sztrájkolnak a francia légiirányítók, ami azt jelenti, hogy nem csupán a Franciaországba tartó és onnét induló járatok érintettek, de az ország légterében elrepülők is.

  Elvileg az érintett utasok már kaptak emailben értesítést arról, hogy járatukat törlik – írja az Independent. Több tucat járatot törölt többek között a Ryanair, az EasyJet és a British Airways is. Az Air France ingyenes átfoglalást kínál a héten péntekig bezárólag bármely más járatára azoknak az utasoknak, akik május 18. előtt vásároltak jegyet. Azoknál a járatoknál, melyek ma elindulnak, nagyobb gépet használnak, hogy minél több utast célba juttassanak.

  Forrás: Shutterstock

  Az utasok, akiknek járatát törölték, étkezésre és szállásra jogosultak, míg el nem tudják szállítani őket eredeti úti céljukra. Készpénzes kártérítésre senki sem tarthat igényt. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!