Lezuhant egy férfi a budai Várból

  Lezuhant egy férfi a budai Várból

  Meghalt egy férfi, miután lezuhant a budai Várból, a Sikló utcai várfalnál pénteken kora délután - írja az MTI.

  A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője, Kolozsi Péter egyelőre csak annyit közölt: a férfi ismeretlen körülmények között zuhant le a budavári sikló bal oldalához, és nem élte túl az esést. A fővárosi tűzoltók létrával hozták le az elhunytat a várlejtőn.

  Fotó: NoMeEscuches / Flickr

  Alig négy nappal ezelőtt egy huszonhét éves fiatalember vesztette életét túrázás közben, az ausztriai Rax hegységben. Körülbelül ezerhétszáz méteres magasságban, egy omladékos árokban találtak rá; a tragédia körülményei egyelőre itt is tisztázatlanok.

  Augusztus végén egy huszonöt éves egyetemista zuhant le egy magas töltésről az észak-olaszországi Cinque Terre turisták körében népszerű vidékén. Noha a mentők hamar a helyszínre érkeztek, a fiú életét már nem tudták megmenteni. Pár héttel korábban pedig egy kétszáz éves tölgyfa okozott tragédiát egy madeirai kegyhelyen, ahol 12 ember - köztük egy magyar nő - halt meg, amikor egy ünnepség kellős közepén rájuk dőlt a fa.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek