Gépen felejtett kígyó késleltette az indulást

  Álmos kígyót fogtak egy alaszkai repülőgépen, amit az előző járat egyik utasa felejtett a gépen – írja az MTI. Alaszkában egyébként nem élnek kígyók a szabadban, így az utasok és a személyzet igencsak meglepődtek az állat láttán.
   

  Szerencsére a légikísérő nem szívbajosFotó: Anna McConnaughy / MTI


  A kígyót egy kisfiú vette észre a Ravn Alaska légitársaság Alaszka fővárosába tartó gépén, amint félig egy csomag alá bújva szendergett. Az utasok nem estek pánikba, de mindenki látni szerette volna az állatot. A felzúdulásra a pilóta és a légikísérő kupaktanácsot tartottak, hogyan szabaduljanak meg a hüllőtől. Arról megoszlanak a vélemények, hogy a pilóta mennyire úriember, mindenesetre az ötlete az volt, hogy a légikísérő hölgy ragadja meg a kígyót, ő pedig majd tartja a szemeteszsákot, amibe beleteszik. A kígyó az út során békésen utazott a székek fölötti poggyászszekrényben, a gép pedig végül késés nélkül megérkezett Anchorage-ba.

  Zsákba dugják a potyautastFotó: Anna McConnaughy / MTI


  Mint kiderült, a kígyó tulajdonosa nem jelentette be, hogy háziállattal utazik. Miután leszállt az előző gépről, akkor vette csak észre, hogy a hüllő hiányzik, és jelentette a légitársaságnak a helyzetet. A légitársaság egyébként kizárólag vezetőkutyákat enged a fedélzetre, más állatot nem.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!