Lezuhant egy repülőgép Dél-Szudánban

  Lezuhant egy repülőgép Dél-Szudánban

  Lezuhant a dél-szudáni South Supreme Airlines Antonov An-26-osa Dél-Szudánban - írja az Airportal.

  Az Airlive információi szerint Wau repülőterén történt a baleset, a helyszínen készült fotók tanúsága szerint a repülőgép behúzott futókkal landolt, majd a földet érés után kigyulladt és teljesen kiégett. Jelenlegi információk szerint a gép Dél-Szudán fővárosából, Jubából érkezett 44 fővel a fedélzetén. A legfrissebb hírek szerint mindenkit élve mentettek ki a roncsok közül, mielőtt a gép teljesen kiégett volna.

  A South Supreme Airlines egy dél-szudáni légitársaság, amely 2013 szeptemberében kezdett üzemelni. Internetes adatbázisok szerint egy Boeing 737-es üzemel a flottában; a Fokker 50-est, amelyet a Feeder Airlinestól béreltek, már nem használják. A balesetet szenvedett gép függőleges vezérsíkjáról készült kép ugyanakkor arról tanúskodik, hogy a balesetben egy Antonov An-26-os érintett. Ezt a légitársaság később meg is erősítette.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!