Nem mindenki akarja látni a Trump-szállodákat az ablakából

Új trendek járnak az amerikai szállodákban: sok vendég kéri úgy szobáját, hogy az ne a közelben található Trump-szállodára nézzen – írja a Travel and Leisure az NBC News-ra hivatkozva.

Arról már korábban is érkeztek hírek, hogy a Trump-szállodalánc foglalásai folyamatosan csökkennek 2015 óta, amikor is a tulajdonos bejelentette indulási szándékát a tavalyi elnökválasztáson. Ennek mélypontja volt 2016 ősze, amikor az IMF konferencia idején minden más ötcsillagos szálloda teltházzal büszkélkedhetett, miközben a Trump-hotelekben minden korábbinál olcsóbban, éjszakánként 500 amerikai dollár (143 ezer forint) alatt is lehetett szobát kivenni. Most azonban úgy tűnik, nem csupán egyre kevesebben keresik fel az ő hoteljeit, de nem szívesen ébrednek más szállodákban sem arra, hogy az ő nevét lássák óriási betűkkel kiírva az ablakukból.

Fotó: Mark H. Milstein / Northfoto

Az érintett összes szállodában együttműködnek egyébként a fenti kérésekkel, amennyiben van elég helyük nyélbe ütni a kívánt változtatást. Az USA-ban 24, világszerte pedig több tucat Trump-szálloda található.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek